Скандалът с ОИ Старинен Пловдив“ се разраства с пълна сила. След

...
</TD
>Скандалът с ОИ Старинен Пловдив“ се разраства с пълна сила. След
Коментари Харесай

Скандалът с ОИ Старинен Пловдив се разраства, директорът Кантарева се оплете в лъжите си

Скандалът с ОИ " Старинен Пловдив “ се разраства с цялостна мощ. След разкритията на Plovdiv24.bg за, шефът на архитектурния резерват Елена Кантарева, се опита да оправдае лъжите си, изпращайки позиция до медиите, че не тя, в качеството си на шеф на ОИ " Старинен Пловдив “, а общината, е трябвало да застраховат изгорялата къща.

Лъжите на Кантарева!

Първа Лъжа : Пред наш кореспондент (разполагаме със запис) Кантарева твърди, че къщата има застраховка и от нея ще се поемат вредите. Оказва се, че Кантарева лъже - дали го прави от неведение или съзнателно, тя би трябвало да отговори. Факт е, че и в двата случая приказваме за непоправимо държание от страна на шеф на значима институция. Все отново от Plovdiv24.bg отправихме публично питане към Кантарева, за какво в изявлението за нашата медия, твърди, че къщата е застрахована.

Втора неистина :  " Като вторичен разпоредник с бюджетни заеми на Община Пловдив Общински институт " Старинен Пловдив “ не застрахова парцелите, дадени му за ръководство ", твърди Кантарева, в позиция изпратена до медиите.

Останалите второстепенни разпоредители на общината са застраховали сами постройките си. Тоест останалите шефове, са се погрижили за поверената им общинска благосъстоятелност -  Кантарева не го е направила! Факт! Дали още веднъж приказваме за несръчност или нелепа неистина за прикриване на тази несръчност, дано Кантарева да отговори!

Трета неистина : В къщата не е влизано, справката на СОТ-а го потвърждава!

Това е лъжа и Кантарева знае това. Ако въобще си е направила труда да ревизира справката на СОТ-а ще забележи, че в къщата последните месеци е влизано неведнъж и то с престои за огромен интервал от време.

Олигархичният кръг, който стои зад назначението на Кантарева , впрегна подопечните си медии да я оправдават, наричайки разкритията на Plovdiv24.bg " офанзива "! За всеки неутрален пловдивчанин ще стане ясно, че не приказваме за офанзива, а за разкрития, случили се след пожар в къща, която е монумент на културата. Елементарна инспекция в уеб страницата ни ще покаже, че досега постоянно сме имали независимо, даже позитивно, отношение към шефа на ОИ " Старинен Пловдив “ и тя постоянно е " гостувала " в медията ни с изявленията: и!
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР